Post by viconlirijen on Feb 10, 2022 20:09:04 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pocket Ants: Colony Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pocket Ants: Colony Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ feloldási szint ▞▞▞
▞▞▞ Pocket Ants: Colony Simulator 2022 version ▞▞▞
A játék koncepciója szórakoztató és érdekes. Bár órákat veszítek a játékból, valahányszor a játék véletlenszerűen bezárul. Eddig az egyetlen megoldás, amit találtam, hogy kilépek a játékból, és újra megnyitom, miután megvásárolta vagy befejezte az épület frissítését, hogy kikényszerítsem a mentést. Még ilyenkor is időnként elveszítek 10-15 percnyi adatot.Ha legalább egy módot alkalmaznának a játékos számára a manuális mentésre, az sokkal elviselhetőbbé tenné ezt a problémát, mivel állandóan attól félek, hogy mikor és mennyi előrelépést fogok elveszíteni.
Cooking Marina - cooking games एडवेंचर cyhl
Pocket Ants: Colony Simulator Strategie gbv
Ez a játék nagyon addiktív mindenhez képest. A közelmúltban a játék frissítést kapott, és a transzport védelme nagyon kemény lett. A hangyák lassan mozognak (még frissítéssel is), és nem támadják meg a mellettük lévő ellenségeket, nem tudják ellenőrizni az elfogott hibákat a csaták során, nincs elég esélyük 24 óra alatt megszerezni a cseppeket, és ez a játék egy NAGY PÉNZFOGÁS. JÁTSZMA, MECCS!!! Akkor is, ha beállítod a védelmet, majd bezárod a játékot, akkor minden visszaáll. A védelem nem marad a beállítottnál. Nincs értelme most játszani.
Nem akarom ezt lecukrozni. Átlag alatti játékmenet. Nagyon nem szeretem a vezérlőket, rá kell kattintani egy gombra, majd egy levélre, hogy összegyűjtsd a levelet, és hozzá kell adni egy forrást, hogy összegyűjtsd a kolóniáddal. A hangyákkal nem lehet ásni, csak kamrát vásárolni, hol van ebben a móka? Igen, a levélvágó hangyák gombát aratnak, de nem szupermariós varázsgombák formájában, ez az ábrázolás túlzott leegyszerűsítés volt. Elnézést a fejlesztőktől, folytassák a kemény munkát, de ez nem nekem való.
Nagyon tetszett ez a játék, amíg összeomlott, és elvesztettem az összes adatomat. Bejelentkeztem a google play games segítségével, és normálisan kiléptem az alkalmazásból. Amikor visszajöttem, a játék nem engedett bejelentkezni a Google Play játékokba. Töröltem, letöltöttem, erővel leállítottam a google play games-t, hogy visszaálljon. Semmi. Azt mondták, megoldották, de továbbra is probléma. Ha megoldják ezt a problémát, a játék nagyszerű lesz, de addig nem javaslom, hogy pazarolja az idejét
Szeretem a koncepciót és a játékot, de van néhány dolog, amin még dolgozni kell. 1.) A játéknak nem kell 5 percet igénybe vennie a betöltéshez, van egy probléma a játék feltöltésével, amikor a start gomb megnyomása után a betöltő képernyő egyszerűen lefagy és a gane többszöri bezárás és újranyitás után sem indul el 2. ) Egybeesik az 1-gyel, a támadás legyőzése vagy megszakítása után a játék teljesen újratöltődik, majd lefagy a betöltési képernyőn.
15 perc után bannoltak azzal az indokkal hogy csaltam! 😃
Tetszik a játék, de van egy hiba, mert az egész képernyő kék, és nem látok semmit, remélem hamarosan meg tudod javítani
Nagyon jó kis játék
Háttérben nem fut.
Rosszul implementált frissítések és javítások, amelyek nemrégiben összeomlással jártak. Nagyon kevés a tennivaló. Az új játékosoknak nehéz rangot szerezni a jelenlegi rangsorolási rendszerben, hogy új anyagokat lássanak. Addiktív, de korlátozott. Megköveteli, hogy az alkalmazás aktívan az előtérben fusson a tétlen folyamatokhoz. Nagy a játszhatóság lehetősége, de még nem áll készen a piacon. Jelenleg több hete vagyok napi játékban. 20 órán belül háromszor vagy többször megtámadnak. Javítsd meg.
Ez egy nagyszerű játék, eljöttem ide tanyázni élelmiszert és leveleket, és amikor először elkezdtem, akkor el voltam ragadtatva, egészen addig érdekes volt, amíg elértem az 5-ös szintet és a maximális szintet a királynő kamrájában és az ételtárolóban, amikor nem tudtam többet szerezni. dolgozók. Azt kívánom, hogy a következő frissítés, vagy hogy több mint 150 dolgozót kaphasson. Ettől eltekintve ez egy fantasztikus játék, ajánlom, ha unatkozik.
Nagyon szeretem, viszont eléggé elveszi a kedvemet a játéktól, amikor már az arany kategóriába tartozom és 4 óránként vagyok támadható. Hiába vettem 72 órás pajzsot, az újra visszaállt 4-re miután megtámadtak. A pajzs vásárlás, így semmit sem ér, ha csak egy alkalomra szól. Nem tudok annyit a játékban lenni, mint amennyit ilyen feltételekkel megkívánni (munka, alvás,... ). Tudom, hogy ez fontos nehezíésnek van benne, de nem lehetne, hogy a pajzsok aktivitása 8 óra legyen a 4 helyett?
Ne töltsd le. Nagyon szerettem volna megkedvelni ezt a játékot, a kudarcok ellenére órákig próbáltam játszani vele, de annyira frusztráló, hogy három különböző eszközön próbáltam ki, és a következőt találtam: 1. Minden harc után összeomlik 2. Minden alkalommal, amikor összeomlik, a legtöbbet, ha nem az egészet elveszíti. Teljes időpocsékolás
Tök jó,hogy te csinálod félig meddig a kolóniát és,hogy mindent neled kell csinálnod valamennyit. Tökéletes játék
Teljesen szeretem ezt a játékot! gyakorlatilag nincsenek hirdetések, és a játékok szórakoztatóak!
Ez a játék egy szórakoztató koncepció, meglehetősen könnyen megtanulható, és egy kicsit interaktívabb, mint a többi darálós játék. Az őrlés kezdetben sokkal nehezebb, de ahogy elkezded a frissítést, többet kell tenned, hogy az akció gördüljön. A vezérlők egy kis munkát igénybe vehetnek, és a játék nagy része még mindig WIP, azonban úgy tűnik, hogy aktív közössége van, és a játékfejlesztők továbbra is szorgalmasan fejlesztik és frissítik a játékot!
Pocket Ants: Colony Simulator Stratégiai játékok mtej
Pocket Ants: Colony Simulator Stratégiai játékok mtej
Egy tök szorakoztató játék és ajánlom azoknak, akik imádják a hangyákat
Szeretem! Ha több időnk van a fantasztikus frissítésekre, akkor az csodálatos lesz. De szeretném lekapcsolni a hangot. Az opció nem működik. Még több tennivaló is, várni egy kolónia megjelenésére vagy egy óriási ellenségre, örökké tart. És az üresjárat is. Nem kellene ott ülnöm és várnom, hogy összegyűjtsem az erőforrásokat. Ha kilépek a játékból, a hangyáknak folytatniuk kell
nagyon jo 🙂
Nagyon jó, nincs sok hiba, nincs hiba, és egy új frissítés! Tudom, hogy ezt ki kell próbálnod, nagyon jó.
El lehet foglalni az embert vele még arra vár hogy az életben az igazi hangyakirájnője ki keltse az igazi dolgozóit
Pocket Ants: Colony Simulator Strategiya udy
A legjobb szimulátor
Néhány óra játék után azt mondhatom, hogy ez a játék hatalmas potenciállal rendelkezik, és nagyon addiktív. De a játék elindítása óta sokat zuhanok, és a fejlődésem nem ment onnan, ahol abbahagytam. Tehát lehet, hogy adjon hozzá egy automatikus vagy kézi mentés gombot. A kezelőszervek kissé idegesítőek. Hallgass meg néhány ilyen véleményt, ezeknek is vannak jó ötleteik. Tudom, hogy béta, így csak így tovább.
Legjobb hangyás játék ! És folyton jönnek a frisitések
Ez a játék szórakoztató, és úgy gondolom, hogy megéri, de vannak olyan problémák, amelyekről úgy gondolom, hogy még mindig dolgoznak. Számomra legalábbis az a fő probléma, hogy amikor elérsz egy bizonyos szintet, azokat az embereket, akikkel meg akarsz küzdeni, szinte lehetetlen lesz megverni lendületek nélkül, és nagyon nehéz feljutni a ranglétrán. Részben azért olyan nehéz ez, mert a toborzott rovarok véletlenszerűen és soha nem a megfelelő időpontokban ívnak, amikor egy másik játékost támadsz, és egyszerre csak egy rovart költhetsz.
Nagyon jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo-
Játszani akartam ezzel a játékkal, mivel úgy néz ki, hogy ez a SimAnt mobil verziója, de az a tény, hogy nem engedi elindítani a játékot anélkül, hogy előbb nem kötném a Facebook- vagy Google-fiókomhoz, az tiszta BS. Csak egy újabb adatbányászati átverés a játékban. Ha olyan verziót hoz létre, amelyben nem kötelesek bekötni ezeket az információkat, akkor én mindenért vagyok. De most nehéz passz!
2 dolog van az új frissítéshez: 1. Amikor létrehozol egy lényt, egy bosszantó piros nyíl mutat rá. 2. Ez a legrosszabb. Ez egy hiba. Amikor elkezd valamit felépíteni a kolónia lapon, az megakadályozza, hogy valami másra váltson, és a játék teljes újraindítása nélkül tekintsen meg vagy készítsen mást. A kolónia lap bezárása és újbóli megnyitása nem elég.
Eddig jó. Soha nem gondoltam volna, hogy szeretném irányítani és az Ant Hive-t. További akciót szeretnék kérni a cselekményben. Nagyon élvezem a játékot, de félek, hogy monoton lesz. Most ne frissítse magát a játékot – számomra ez ebben a szakaszban nagyon vonzó. Annyira, hogy engem (és még sokakat) kellően érdekel egy Hangyasereg irányítása, HELL YEEAAAHHHHH!!! Tudod milyen erősek? A hangyák fantasztikusak! Tehát ne frissítsen, csak adjon több tartalmat, akciót, több tennivalót.
Nagyon remek és kivételesen egyedi hangyás játék! Pont jó a fejlődési sebesség (se túl unalmas se túl könnyű). Bétához közel tök jól halad és nagy reményeket fűzök hozzá! 😁 Csak egyet hiányolok: nincs magyar nyelv és nem lehet offline fejleszteni.
Sziasztok a játék nagyon jó csak az elején nem lehet megérteni rendesen mit kell csinálni és egy csomó ismerősöm pont ez miatt törölte le ezért 5 csilagott adok rá
Nagy lehetőség a játékban, bár egy kicsit drága. Kicsit több mint 24 órában vagyok a játékban, és majdnem befejeztem. 3,49 dollárt költöttem drágakövekre, hogy a hangyáimat új színre cseréljem. Bárcsak több személyre szabható lenne. A drágakövek problémája az, hogy a játék költséges. Túl sok gyöngyszemet kérnek az alapvető dolgokhoz. 100 gomba nem lehet 2 dollár valódi pénz (200 drágakő), 100 gomba SEMMI. Lehet, hogy 200 drágakövet költöttek 2000 shroomért. A játék szórakoztató. Szeresd a csatákat. Bárcsak lenne több felfedeznivaló.
A játékot szórakoztató játszani, és ez egy jó idő gyilkos. Azt javaslom, hogy adjon hozzá több ellenséget a térképhez, és tegye úgy, hogy az ellenségek 24 óránál gyorsabban jelenjenek meg. Azt is javaslom, hogy adjon hozzá egy hullám módot valami máshoz. Úgy gondolom, hogy kellene valami mód arra, hogy a teljes seregedet körbehozd a térképen 10 helyett. Végül úgy gondolom, hogy képesnek kell lenned körülbelül 25%-ban erőforrásokat gyűjteni, hogy ne kelljen állandóan a játékban lenned.
Komolyan szeretem a játékot – nagyon szórakoztató. Az egyetlen probléma az, hogy minden alkalommal, amikor kilépek a játékból, majd később visszatérek, rengeteg fejlődést veszítek. Már kétszer elkészítettem a Rabszolgakamrát és a Harmatkamrát, és mindkétszer elvesztettem őket. Kérjük, javítsa ki, vagy legalább tegyen egy mentés gombot, hogy ne forduljon elő újra. Végül újratelepítem – amint tudom, hogy volt egy kis időd a hibák kijavítására. Sok sikert, és remek játékötlet volt!
Nagyon szeretnék 5 csillagot adni ennek a játéknak. De közel állok ahhoz, hogy abbahagyjam a játékot. Nagyszerű, de 2 igazán nagy változtatásra van szüksége. 1. Valóban több tennivaló kell. Mint a gyorsabb ívási lény, vagy több vörös hangya kolónia a harchoz. 2. Kell valami tétlen kereset. Messzire haladtam, és majdnem 200 hangyám van. De ha nem ülök itt és nem csinálok semmit, a hangyáim sem csinálnak semmit. Ha hangyák az alkalmazás bezárásakor az arány 1/10-ét gyűjtenék össze, akkor többen játszanának.
Nagyon jó játék. Csak örülnék ha nem beta verzió lenne.
Nagyon szórakoztató, sok csiszolni való. Jó móka lenne azonban, ha szövetségesek lennének. Mintha kilépnél a területeden és meglátogatnád a barátaidat. Egy globális is jó lenne, ha hozzáadhatnék embereket, hogy ez a funkció fantasztikus legyen. Természetesen a szövetségesek nem támadhatnak meg téged, különben megszegik a diplomáciát, és nagy célpontot jelenthetnek mások számára. Ez a legjobb, amit kaptam, kérem, hogy sikerüljön
Imádom ennek a játéknak minden oldalát. Vannak apróbb gondjaim, de tekintve, hogy ez egy béta, nem fogom beledörzsölni az orrát. A legnagyobb panaszom az, hogy mennyire lemeríti az akkumulátort. Tudom, mi ez a játék, de kevesebb, mint egy óra alatt 100%-ról 40%-ra tudok menni. Egész nap játszhatok a többi telepített játékon. Ennek ellenére nagyon szórakoztató dolgok.
Nagyon jó játék, de azért jó lenne ha végre kiadnák az eredeti játékot mert ez még a béta. Sok új dolgot lehetne bele rakni és a régieken is lehetne javítani
Még mindig nagyon zavaros. Szintén olyan, mint egy tű a szénakazalban, ha folyamatosan próbálunk más játékosokat erőforrásokkal felkutatni. Valójában el kell távolítaniuk a hibákat. Különben tényleg jó játék lehetne. 1 csillag, amíg nem javulnak. Ez több hónapig tart, és szerintem senki sem figyel oda. A magasabb szint kevesebb erőforrást jelent a csaták során. Még mindig. Senki sem zavarja a választ, hacsak nem vitás.
Nagyon tedszik ajánlom mindenkinek
Imádom ezt a játékot, imádom, annyira szórakoztató, hogy órákat töltök vele. Még jobban örülnék neki, ha lenne rajta színvak, mert színvak vagyok, és a másik tűzhangya fészek sokkal olcsóbb lenne, nincs elég pénzem drágaköveket vásárolni mindennap. De ezt leszámítva ajánlom. nagyszerű játék
Elpazarolt hónapok! életemből egy PAY TO PLAY játék figyelmeztetésért, miután befejezted a küldetéseket, szó szerint az egyetlen szórakoztató dolog a tűzhangyafarm és a harcoló játékosok, akik általában csalnak. A csalás egy figyelmeztetés, amely először jelenik meg a képernyőn, amikor játszol, ezért szeretném hallani a kifogásodat, amiért azt mondod, hogy nincs csalás. A küldetések főként frissítések, apró jutalmakkal, például 4 drágakővel. A legalacsonyabb ár bármiért, amiben a játékban van, körülbelül 200 drágakő az új levéltetű-konvojhoz, és 100-at elkölthet a játékban.
Szuper 1000000000000 csillag