Post by viconlirijen on Feb 10, 2022 20:12:01 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Frenzy®️Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Frenzy®️Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює багато золота ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Frenzy®️Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Мені подобається грати в цю гру, але щоразу, коли я намагаюся отримати подарункові коробки, коли це зроблено, мене виганяє, і мені доводиться починати все спочатку. І це щоразу. Я збираюся припинити грати в цю гру, тому що вона постійно виганяє мене з спроб отримати свої винагороди, і це дуже дратує.
Після оновлення я більше не можу грати.Програма не завантажує гру, продовжує зависати. Одна річ, коли наприкінці таймера для кожної гри вам завжди вдається поставити коробку, куди ми могли б негайно натиснути посилення, навіть якщо ми не хочемо цим користуватися. Це засмучує 😕😕😕
Перш ніж я видалити, ви повинні знати, що ця гра смердить. Немає способу виграти, якщо ви не заплатите гроші. Неможливо отримати «допомогу», якщо ви не заплатите гроші. Не весело просто продовжувати повторювати той самий рівень день за днем
Огидна гра, де реклама триває довше, ніж рівні. Найдовша реклама, яку я коли-небудь бачив. Дуже неприємно для гравця і витрачає час даремно. Інакше в гру було б цікаво грати. 1 зірка за гру, яка більше схожа на рекламу, ніж на гру.
Очини класна гра
Мені не подобається ігри, в яких мені кладуть слова в рот або змушують мене погоджуватися на те, з чим я не згоден. Вони вирішили накласти на мене купон, що не є проблемою, оскільки я міг просто не використати його... але відкривши його і не залишивши жодної можливості закрити пропозицію, відхилити її чи відмовитися від неї... ВИСУНЕНО щоб натиснути кнопку із вказівкою, що ви хочете отримати купон? Ні... я не знаю. Примушувати такі речі нечемно. Мені байдуже, чи вискочило б щось, що я міг би потім закрити... Я не хотів цього. ГРУБИЙ.
Ця гра була веселою, поки рівні не стали смішними! У вас немає часу, щоб завершити їх, і він продовжує просити вас використовувати дорогоцінні камені. Практично, якщо ви не купите, це єдиний спосіб дістатися далеко. Я помітив це після 3-го ресторану. Я дуже ненавиджу це, тому що мені сподобалася гра.
це дуже захоплююча гра, поки ви не дійдете до того моменту, коли вам доведеться витрачати більше грошей на підвищення тощо, щоб просто пройти рівні. Я витратив близько 40 своїх реальних грошей і зараз застряг і не можу подолати рівні.
Класна гра👍
Вимушені оголошення. Крім 3-го ресторану, на деяких рівнях вимагають використання потужних програм або перегляд додавання, щоб збільшити час. Навіть неможливо це зробити, тому що клієнти не приходять швидше. Гра в порядку
Мені хотілося невимушеної розслаблюючої гри, а потім я перейшов до рівнів швидкості таймера, що закінчилося розслаблюючою розвагою. І почав додавати мій стрес, а не переживати його знову. Крім того, ілюстрації важко відрізнити замовлення на моєму крихітному екрані телефону. На жаль, видалено
Я маю на увазі, що гра чудова, мені дуже подобалося, поки я не піднявся на вищі рівні, а таймери стали гіршими, зараз грати в неї більше стрес, ніж розслабляти. Я маю на увазі, що мені подобаються прискорення нескінченності, які ми отримуємо весь час, але це не компенсує того факту, що іноді я ледве можу пройти або не пройти взагалі через обмеження часу.
Ця гра дуже класна😃😀😀
Спочатку мені сподобалася гра, але, на жаль, я буду видаляти її, оскільки важко прогресувати, коли гра постійно вилітає, і її потрібно перезапускати лише для того, щоб це відбувалося знову і знову і знову. Мені пощастить, якщо мені вдасться зіграти 3 гони поспіль. З цим справді треба розібратися.
Мені дуже сподобалася ця гра, поки, на жаль, мені не довелося видалити через збої. Після завершення 3-го ресторану (піцерії) я перейшов до наступного, граючи на першому рівні, і мені показували, як все приготувати, коли справа дійшла до клацання напою, він не клацав по ньому і збився. Будь ласка, вирішіть цю проблему спокійно через це.
Не можна грати офлайн 😕
Рівні не "складні", вони неможливі. Якщо вам потрібно 10 клієнтів, щоб подолати рівень, але отримати лише 6, вони запитають вас, чи хочете ви придбати більше клієнтів, і це коштує грошей. У підсумку я витратив гроші, щоб обійтися, але зараз шкодую про це. Я видалив гру. Є й інші схожі, і вам ніколи не доведеться платити ні копійки.
Cooking Frenzy®️Cooking Game Strateginiai dkc
Мені дуже подобається ця гра, і я пройшов весь перший світ, не витративши жодних реальних грошей. Але я не можу потрапити в новий світ, тому що додаток постійно говорить мені, що я не підключений до Інтернету, коли я точно є! Мені потрібно знати, чи є налаштування, які потрібно змінити чи що. Допоможіть!!
Хороша гра. Не подобається, як ви повинні покласти інгредієнти на тарілку в певному порядку, але я розумію, чому вони запрограмували це саме так. Хотілося б, щоб було більше параметрів налаштувань. Загалом, приємно.
Він грав у нього 2 роки. З точки зору рівня складності, це керовано. Я ставлю йому 3 зірки через ту саму проблему, яка постійно виникає. Я не можу перейти в інше місце, воно застрягло в 10% завантаженні або іноді каже, що у мене немає підключення до Інтернету. Я вже скинув його, видалив і встановив знову, але я продовжую це робити. Скільки разів я звертався до вас у грі, але відповіді не отримав. Так засмучує. Сподіваюся, ви виправите це
Насолоджувався грою і проходив усі три міські рівні. Тепер, коли я граю за значки та нагороди, раптом все працює, я можу готувати страви, але в ресторан не заходить клієнт. Дивно.... не можу грати далі
Я завантажив багато майбутніх ігор, але це найкраще з усіх, що мені так подобається, анімація мені просто подобається все в цій грі. Пальчик вгору!!👍🏼👍🏼
Гра досить весела, поки ви не досягнете рівня пекарні... ви майже зрозумієте, що не можете пройти рівні без використання бонусів. І з отриманням лише 1-3 дорогоцінних каменів на рівень стає очевидним, що ви повинні витрачати гроші, щоб продовжувати грати в гру, і я просто не думаю, що це правильно. Вам не доведеться витрачати гроші, щоб продовжувати грати в гру, якщо ви цього не захочете, а не тому, що ви більше не можете грати, якщо цього не зробити. На жаль, з цієї причини мені довелося його видалити.
Cooking Frenzy®️Cooking Game Strateške igre byf
Насправді мені сподобалася гра, хоча деякі рівні неможливо пройти, не купивши прискорювач або алмази (витрачаючи гроші), найбільше розчарувало мене — вся реклама тривалістю 30 секунд один за одним і одні й ті самі знову і знову.
كلمات كراش - لعبة تسلية وتحدي من زيتونة শব্দ cor
Гра супер. Мені подобається...
Просто крута гра. Неможливо відволіктися
Я не оцінюю цю гру, я досяг 113 рівня, і гра почала шахрайство. Вони хочуть, щоб я продовжував витрачати гроші на діаманти, щоб платити більше хвилин на рівні. І коли я це зроблю, мене все одно обманюють. Мені потрібно було ще лише 3 клієнти, щоб виграти, і це сповільнюється, тому час може закінчитися. Буквально цілий тиждень терпіла це. Я закінчив з цією грою, я більше не встановлюю. Прямо зірвати. 😡
Весело, але обов’язково платіть за перемогу. Гра починається досить легко і весело, але швидко наростає до всіх, але неможливо виграти без посилань, які, до речі, вам доведеться купити. Дякую за хороший старт, але ні.
Я пропоную, якщо клієнти зараз приходять, просто не дайте їм ходити занадто багато, оскільки це займає набагато більше часу, ніж приготування та подача їжі.
Сподобалась гра. Я хотів грати більше, але той факт, що щоразу, коли я проходив рівень, це повністю перезапускало всю гру, і це було повністю засмучує
Мені подобається складний швидкий характер гри, і так, у гру можна грати, не платячи ні за що. Зараз я перебуваю на рівні 171, і я не зробив жодної покупки.
Будь ласка, поверніть рекламу бонусів... це змушує людей грати більше. Коли ви робите це занадто складно... люди втрачають інтерес, і, як ви знаєте, доступні інші численні ігри
Я НЕМОЖУ закачати
Сподобалось, просто застряг на 11 рівні, втомився грати знову і знову. Надто рано застрягати, немає грошей, щоб витрачати, тому я видалив.
Одна з найкращих кулінарних ігор, які я коли-небудь грав. Плавне управління чудовими нагородами. Це не p2w ігри. Ви повинні спробувати
Спочатку гра була дуже смішна, але пізніше ця гра дратує!!! Це не тому, що стає важче. Я не можу досягти певного рівня, не купуючи діаманти чи переглядаючи рекламу, щоб отримати додатковий час.
Цікава гра
Гра була б чудовою, якби в ній не було збоїв. Вона стверджує, що я підгорів їжу, коли цього не зробив. Ви можете лише авансувати, витрачаючи гроші. Скоро знайду щось інше.
Я люблю цю гру, і вона найкраща, але, будь ласка, додайте стимули, щоб ми хотіли досягти більшого
Гра хороша, але занадто багато реклами.. ми знаємо, що це заради прибутку, який ви отримуєте.. але гра повністю зависає після додавання... якщо це відбувається так, нам потрібно видалити її.. і запропонувати іншим не робити грати... будь ласка, виправте помилку.
Спочатку мені дуже сподобалася гра. Деякі частини були досить складними, поки я не досяг італійського ресторану на 290/297. Раптом я не міг завантажити цю партію італійського ресторану. Я повторно встановив його та зберіг прогрес у Facebook. Але поки що марно. Це викликано тим, що гру потрібно виправити? Або хтось має такий же досвід?
Я б хотів, щоб ця гра була набагато кращою, якби ви могли використати досвід, який ви отримуєте від попередньої гри в магазини, щоб мати можливість оновити свою їжу / приготування їжі.
Я видалив цю гру, дійшовши до другого ресторану. Дурна реклама почастішала і була НЕ короткою, тривалістю 30 секунд. Я був настільки роздратований, що вирішив, що ця гра була не веселішою, ніж будь-яка інша кулінарна гра.
Весела гра, але все ще потрібна робота. Ще дуже глючно. Після кількох ігор я не можу повернутися до максимального рівня. Він підкреслює рівень, на який я натискаю, але відтворює лише останній рівень. Тоді це не дозволило мені піднятися на рівень.
Проходячи через 5 ресторанів, деякі рівні стає дійсно неможливо подолати без пільг... або поки у вас не відпадуть великі пальці! Нагорода після проходження рівнів становить 1 - 3 діаманти, а купівля бонусів становить не менше 100 діамантів кожен. Спочатку це було весело, але тепер стає неприємно, коли ви застрягли на одному рівні протягом 2 тижнів поспіль. Я зробив покупки, але проблеми з подіями таймера смішні!
ця гра — БОМБА, яку ви можете обдурити та любити грати з другом, і це так весело! Це "стрес", але це просто задоволення! Ви повинні спробувати це!!!