Post by viconlirijen on Feb 10, 2022 20:15:01 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ BLOCKFIELD - strzelanka 5 na 5 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ BLOCKFIELD - strzelanka 5 na 5 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody zwiększają zasoby ▞▞▞
▞▞▞ BLOCKFIELD - strzelanka 5 na 5 2022 version ▞▞▞
Ta gra bardzo interesuje pistolety Akm, M4, Barret, swaeed off, FAMAS, scar, AWM itp. Granie w fantastyczne tryby Legendarne skórki dla wszystkich pistoletów w trybie gry to naprawdę przygodowy tryb AWM, wyścig ramion, zabawny wyścig Deathmath, Dropper, Trannig na strzelnicy do ćwiczeń Pobierz tę grę i graj
Wanna gra mapy podobne do map w cs go polecam🐕😘😍
Reklamy zatrzymują reklamy
To dobra gra, ale dlaczego nie mogę odebrać nagród po rundzie?
Dodałbym do tego, czy drugorzędnym może być karabin lub coś w tym stylu, i do tego, czy możesz szukać znajomych po nazwisku.
w porządku
reklamy są do bani
Sky Wars for Blockman Go Adventure wfdf
Zajebista gra 😎😎😎
jest haker
Nie możesz zobaczyć nikogo na serwerze
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 ஆக்ஷன் adw
BLOCKFIELD - Fps 5v5 Action pac
goot
opóźnienie bc loguję się bez pistoletu oceniam to na 2,5, ale tylko 3 im rlly srry
BLOCKFIELD онлайн шутер 5 на 5 Actie iyjx
Gra to reklamy mentalne
Linie, które wznoszą się i opadają, są jasnoniebieskie i są bardzo duże, nie mogę ich pokonać, jestem na tym poziomie od miesiąca. że wyścig Pakour jest zbyt szybki
Uwielbiam tę grę, jest taka fajna, ale byłoby lepiej, gdyby miała więcej gier, takich jak zabawa w chowanego lub bieg śmierci
Ta gra jest tak fajna, najlepsza gra w historii i epickie tryby gry, czy możesz pls stworzyć tryb offline z botami
Blockflied bardziej jak Spawnkillfield
Bardzo dobra gra 10/10
Ale fajnie
Nie mogę nawet grać
Bardzo podobała mi się ta gra.. Ale wciąż jest trochę problemów z nożem i karabinem snajperskim.. Problem z nożem jest taki, że mój przeciwnik jest 2-3 metry ode mnie, ale wciąż zabija mnie nożem.. To naprawdę głupie . A problem z karabinem snajperskim polega na tym, że czasami nawet jeśli celuję i strzelam idealnie do przeciwnika, kula go nie trafia.. Nawet jeśli trafi w głowę, czasami zadaje 99 lub 98% obrażeń! Jak bruh .. Edytuj: pls napraw odrzut. Odrzut jest naprawdę zły
ta gra jest fajna we wszystkim, ale zrób tak, jakbyś mógł sprzedać swoje skórki do broni, które sprawiłyby, że gra byłaby fajna, i reklamuj cholerny rynek, na którym twoje złoto jest rzeczywiście przydatne, nie jest przydatne, gdy masz mniej niż 100 sztuk złota
CO TO DO PIEKŁA TO NIE MOŻNA ZAŁADOWAĆ NAWET JEGO TYLKO WASTEBOF MB!!!!!!!!!!!
Bardzo fajna gierka 5 osobowa są 4 tryby parkour sniper
Mmh😑 ludzie mówią, że ta gra jest ok... Więc jestem z nimi, nawet jeśli jeszcze w nią nie grałem... Więc twoje reklamy na niej działają...
wow, naprawdę lubię reklamy za każdym razem, gdy wychodzę z gry.
Uwielbiam tę grę, dodaj więcej modów i map
Próbowałem zagrać w tę grę na iPhonie 13, ale nie zaloguje się ani nie będzie w nią grać
Ta gra ma potencjał, ale reklamy są takie bolesne, ponieważ korzystam z danych, a wielu z nas... zmniejsz reklamy lub nowi gracze po prostu odinstalują tę grę. Całkowicie polecimy tę grę, jeśli dostosujesz liczbę reklam.
usuń reklamy Nie mogę uwierzyć, że jak to możliwe, że gra wieloosobowa ma reklamy 😡
Fajnie jak byście dodali rozbrajanie bomby
Hej developer, miałem dzisiaj DUŻE problemy. Dlaczego nie dodałeś systemu banowania dla podstępnych hakerów, A TAKŻE DLACZEGO Smutną twarz, gdy gracz opuścił grę, to ABSURD PLS NAPRAWIONY!!!