Post by viconlirijen on Feb 10, 2022 20:27:03 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Among Us ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Among Us IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack točke ▞▞▞
▞▞▞ Among Us 2022 version ▞▞▞
Sviđa mi se igra, ali u posljednja dva dana bio sam isključen usred igre i kada pokušam početi igrati drugu, govori mi da ne mogu pokrenuti novu igru nakon što sam namjerno prekinuo vezu. I tjera me da čekam 15 minuta prije nego što opet mogu igrati. I to vrijeme se povećava. Već dva dana nisam mogao odigrati cijelu utakmicu. Također nisam namjerno prekinuo vezu. A igrao sam i na Wi-Fi-u i na podacima.
Bila je to dobra igra, sve dok ljudi nisu odlučili početi igrati uloge likova iz TV emisija ili YouTube filmova. Ili ljudi koji imaju 'Hørnì' u svom imenu. Nemoguće je pridružiti se poslužitelju koji više nije ispunjen tim ljudima. Učinite nešto po tom pitanju.
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] Äventyr fisl
Prošla je skoro cijela godina nakon što sam napravio recenziju. Uspio sam se prijaviti na svoj račun sa svojim kupljenim artiklima, no vi ste ponovo ažurirali svoju igru zbog čega sam izgubio pristup svom računu i sada mi je još teže prijaviti se, popravite to.
Vinko Puljić (puljicvinko6) - Profile | Pinterest
Among Us Ação euqp
Ne mogu ući u igru stalno me izbacuje
Vratite stari chet i da mozes sam napisati ime sta vam je da promijenite jeli to toliko tesko vratite stariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii😤😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Igra je vrlo zanimljiva ali ne mogu igrati jer kad god se pridružim bilo kojem serveru piše da se ne može pridružiti zbog tehničkih problema. Novo ažuriranje uloge je super, ali osjećam se tako tužno da ne mogu igrati ovu igru zbog glupih problema. Molimo riješite ove probleme što je brže moguće jer ga želim ponovno igrati. I dalje ću dati 5 zvjezdica
Cool igra i rat 5 stara, ali molim vas vratite BESPLATNI chat. 5 zvjezdica
Žao mi je što moram promijeniti svoju recenziju nakon ažuriranja ova igra je postala loša i ja sam je deinstalirao jer ste uklonili opciju tipkanja poruke i automatski prekinuli vezu s previše bugova i propusta u ovakvoj igri. Moram reći da je u početku bila dobra, ali ova igra zbog tolikih bugova i kvarova je izašla iz trenda i nema youtubera koji je igra niti mene. Hvala vam .
Bilo je nevjerojatno, pa strašno, pa nevjerojatno. U početku mi se jako svidjelo i bilo je nevjerojatno. Bilo je jednostavno, ali zabavno. Tada je zajednica postala loša i dosadna i ljudi su počeli varati. Niste mogli odabrati vlastito korisničko ime. Zatim je uslijedio brzi razgovor. Ali sada je sve bolje i iako je malo kompliciranije nego prije, opet je jako zabavno.
Ne sviđa mi se ažuriranje
F u sa svim prekidima cijelo vrijeme nakon zadnjeg ažuriranja
Ažuriranje je prilično loše, ne sviđa mi se, a razlog je to što je teško razgovarati s drugima i činjenica da ne možemo birati svoje ime je jednostavno smiješno, stvarno mi se sviđa igra, ali sada je uništena. Iskreno se nadam da ćeš to popraviti.
Stalno se prekida usred igre, potpuno je nasumično prekinut će se kada samo hodam negdje ili pišem u chatu ili doslovno samo stojim tamo, obično piše "poslano 6 pingova na koje daljinski upravljač nije odgovorio" ili da je "disconnected" ovo se događa već neko vrijeme i stvarno se želim igrati sa svim novim stvarima koje su dodane, ali ne mogu. također to nije moj internet, provjerio sam to više puta.
Jako sam razočaran ovime, konačno sam imao vremena da se vratim među nas i igram se sa svojim prijateljima, ali svaki put kada se pokušamo pridružiti jedni drugima, uvijek se ili isključimo ili se server zatvori. Postaje jako frustrirajuće trošiti sate uzalud. Bilo da smo na drugom kontinentu ili državi ili smo jedni pored drugih, i dalje se nećemo povezati s istom igrom i neće nas pustiti u javna predvorja koja napravimo iako još nije popunjena. Uskoro ću ovoj igri dati 1
Ok je igra🙂👍
Odlična igrica. Jako sam zadovoljna.
Sviđa mi se igra s ažuriranjima, ali nije pošteno u vezi s chatom i brzim chatom, možda umjesto toga ako napišu kao nešto neprikladno kao kad pošalju označite ga bc ne mogu se svi prijaviti Znam da neki ljudi mogu, ali ne mogu svi pa je nepravedno jer nema puno opcija u retku ne u cijelim rečenicama općenito VOLIM nova ažuriranja sa likovima, ali ne i s chatom ako biste htjeli ukloniti to ažuriranje, to bi bila petica, a također i preuzimanje aplikacija
Among Us Ação euqp
Among Us Ação euqp
Zakon
preuzmi Guide for Among Us 2021 apk najnoviju verziju by DEV MOHAMED - najbrže - besplatno - sigurno za android uređaje. Najbolji vodič Strategija i
Cool
Zašto nemožemo pisati jer svaki out hoću da kažem treba ti 3 ipo sata da ti to nađeš to nam nije potrebno hoćemo na staro vi u opšte neslušate šta vam neko kaže vi nečitate ovo šro neko vam napiše.
Nekada je ova aplikacija bila sjajna, ali sada se ne mogu ni prijaviti u igru niti je igrati. Svaki poslužitelj koji otvorim uvijek je isključen, nešto o pouzdanom paketu. Općenito, popravite svoju aplikaciju.
Injustice: Gods Among Us je najnovija igra koja je ponuđena za besplatno preuzimanje igračima, a akcija traje do 25. lipnja.
Og Među nama se konačno vratio! Sve što trebate učiniti je prijaviti se
Aplikacija Za Android Among Us Koju Je Razvio Innersloth LLC Navedena Je U Kategoriji Akcija. Trenutna Verzija Je 2021.12.15 Objavljena 2021-12-16.
Ne učitava neće tekst teško koristiti tipke ne koji gumb ne može stvarno objasniti kada se okrivljuje kao što sam rekao ne učitava se crni najduže što sam imao 30 minuta nekoliko dana samo želim igrati i tako je teško sjedite i čekajte na crnom ekranu ako razmišljate o nabavci ove igrice o ne mislite da je to najbolja opcija za nabavu Radije bih igrao robloxe među nama jer radi bolje i ima esqy za komunikaciju s drugim ljudima hvala što ste ovo pročitali ako uspjeli ste tako daleko dolje .
Among Us Ação euqp
Tako je sporo. Stalno bivam isključen sa svih poslužitelja, iako je moj WiFi stvarno dobar pridružiti se igrici je dovoljno teško jer se stalno isključujete, ali ni hosting igre ne radi za mene. Užasno je to je tužno jer mi se jako sviđa ova igrica koju sam napravio prije svih ovih ažuriranja.
Developer: Innersloth Izdavač: Innersloth Žanr: Party, Social deduction Platforme: PC, NS, XB1, XSX, Android, iOS Datum izlaska: 15.06.2018.
To je zabavna igra i apsolutno je volim, ali jedini je problem što će me prekinuti vezu iako imam nevjerojatan internet kada pokušam pronaći igre. Međutim, sviđa mi se kako sada možemo imati kože bez plaćanja
Ova igra vise gumbi su automatski isključeni i ako kupite bilo koju stvar, to je greška i ako idete igrati igru onda nije jako loše povezano, ali ok nema problema volim igrati ovu igru, ali ako možete riješiti ove probleme, bit će hvala vam i igra će biti bolja
Among Us Ação euqp
Igra je uništena, nekad je bilo super, sad je katastrofa.
Užasna igra, kada je tek izašla nije bila komplicirana i lijepu igru svi su htjeli igrati. Sad kad god se pokušam pridružiti igrici, ona me odvaja od servera, to radi i za moje prijatelje, isprva smo mislili da je to naš wifi, ali onda je to zapravo bila aplikacija. Popravi to molim te.
Bok, ja sam nov među nama, ali problem je u tome što je kada sam ušao u igru tražila od mene da napravim cijelu igru i zato prihvaćam i čekao sam cijeli dan čak i noć da vidim je li to gotovo, ali ostao na istom mjestu otprilike dva dana i nisam se mogao ni igrati s njim pa molim promijenite to kao da ubrzate jer mogu uživati u igri i hvala vam
Among Us Ação euqp
volio igru. ali danas ne mogu ni ući u igru jer server ne radi. ive pokušao više puta, ali ništa ne radi. čak sam ponovo instalirao igru ali ni to nije radilo. i šteta je jer mi je brat rekao da postoji novo ažuriranje (ušao je nakon otprilike 10 pokušaja) koje bih stvarno želio isprobati. nastavljate nadograđivati igru i značajke, ali ne možete ni poboljšati svoje poslužitelje??? i tužno je jer je igra nekada imala recenziju s 4,5 zvjezdice, a sada ima 3 zvjezdice
VOLIM igru. Samo nekoliko pritužbi. Dakle, čekam na serveru, razgovaram s nekim, čekam da se ljudi pridruže predvorju. Nešto kasnije, izbačen sam usred razgovora. Učinite to tako da domaćin dobije obavijest u skladu s time da će započeti, a ne započeti, i čekati da se ljudi pridruže i razgovarati s nekim dok čekate da se ljudi pridruže i da. Također mi se ne sviđa kako kada se prijavim, svi moji artikli koje sam platio {with beans- } i moj napredak u cosmicubeu su nestali.
Salta OD. सौन्दर्य, कस्मेटिक तथा व्यक्तिगत हेरचाह ; Frizersko-kozmeticki salon "MK". ब्युटि सैलुन.
Nedostajali smo starima među nama, ova igra je bila jedna od najzabavnijih igara sve do činjenice da niste mogli upisivati vlastite riječi, stvarno se teško obraniti, ali sveukupno se još uvijek može igrati
To je sjajna igra, ali možete li dodati značajku u kojoj možemo izraditi vlastitu odjeću i vizir, kao da učitamo sliku i onda je prilagodimo osobi, ali možemo je kupiti grahom, a ne novcem
Prizovi ući u among us To je akcija koju mnogi igrači izvode s namjerom da daju poseban pečat svemu što se tiče igara ovog naslova.
Jako volim ovu igru, ali ne sviđa mi se njezino uodate gdje se morate prijaviti da biste promijenili naziv turneje i kada pokušamo nešto reći u chatu igra izabere za mene i to mi se ne sviđa ali osim toga volim ovu igricu ☺
Kako nabaviti šešire Among Us
Samo ću reći što nije u redu...sve
Kad god želim igrati online, piše 'odspojen s poslužiteljem. Igra nije potvrđena nakon ponovnog slanja X. Popravi ovo. Zbog toga nisam mogao igrati oko godinu dana